søndag 1. mars 2009

fristelsen blei for stor...

det e så utrulig kjedelig å kjøre inn på fergekaia akkurat idet ferga legg fra kai. i alle fall når ej i utgangspunktet kom tidsnok til å rekke ferga...men så blei svolten og fristelsen for stor. hadde jo god nok tid til å stikke innom statoil å kjøpe ei pølse og brus. men oj! dei hadde begynt å selge grandiosa der! og det e jo bedre enn pølse… billigere va det også! men det kjipe e at d også tok lenger tid å tilberede… med to pizzastykke liggende i passasjersetet suste ej av gårde for å rekke ferga. men til ingen nytte. den la fra kai. uten mej! hadde ej berre klart å stå imot fristelsen, så hadde også ej fått være med

vel, ej fekk benytta ventetida til litt bibellesing og kjekseting og brusdrikking. som vi alle veit: uten mat og drikke, duger helten ikke!

når ej tenke på livet so e det ei anna ”ferge” som vi ska reise med. som d e viktig å rekke. ”ferga” som føre oss heim t himmelen, heim t Gud. Kan hende he vi god tid til å rekke dinne ferga me, men obs! der e fristelsa so gjer at vi kan miste ferga likevel. håpe verken ej eller du mista den ferga, men at når Gud telle opp passasjerane so kan han telle oss med.

til slutt:

versegod; nyt en av mine favorittmusikkvideoa – ”Count me in” med gruppa Leeland


Ingen kommentarer: