mandag 8. september 2008

nok en heilt vanlig dag på jobb...

lørdag var det nok en heilt vanlig dag på jobb. ej va selger på loppemarkedet til brusdalsheimen på borg. ej sto på avdelinga der vi solgte som krukka på bilde sei "krims krams"
viss du av en eller anna grunn ikkje kom dej på loppemarkedet i helga, ska du no få nokken glimt av loppene du gikk glipp av.



kanskje hadde du syntes dette blåblomstra 70-talls serviset hadde tatt seg godt ut heime hos deg?





etter å ha lest det forge blogginnlegget mitt tenkte du kanskje at du skulle hatt ei symaskin du også; det kunne det blitt ei ordning med på loppemarked! der va det nemli ei skikkeli fin singer-maskin!



men skal du sy så treng du også lys. ka med en fin oransj 70-talls lampe?? den va på tilbud til kun kr 10,-



en ting ej e veldig gla i e musikk til arbeidet. og da kan det vere kjekt å høre på radio. kanskje kunne dinna her vør fin til å høre på for eksempel radio sentrum og ung time? den gir nok vertfall en god nostalgisk radiolyd vil ej tru...






høre på radio kan du jo gjer enten du jobba eller slappa av i en sofa. dinne sofaen kan ej røpe at det var en kjendis som stakk av med sammen med mange andre herlige lopper. blir nok stilig i stua hass ja.



he du lest ut alle bøkene dine i sommer? da skulle du tatt turen på loppemarked og sikra deg nokken nye gamle bøke. kanskje du kunne lært litt meir om karibien også. og uansett om du les bøkene eller ikkje, gamle bøker tek sej alltid utrulig godt ut i bokhylla.


malene var godt fornøyd med å få seg eit trøorgel til studioet sitt. og det måtte sjølvsagt testast før ho tok det med heim.



etter nokre timar som møbelselgar kunne svein erik slappe av i denne godstolen som no er på vei til latvia og ein bruktbutikk uio driv der. dit vart nemlig alle loppene som ikkje vart solgt sendt.

2 kommentarer:

Anne Grete Hagerup Alfsvåg sa...

Ej vente på bilde fra leiligheta di...

theoddway sa...

du får komme å ta et bilde! ;)