lørdag 18. oktober 2008

hvis du vil gå på vannet....

... må du komme deg ut av båten.

det e tittelen på ei bok ej les for tida. den kan anbefales å lese.
slik som Peter måtte komme seg ut av båten for å gå på vatnet sammen med Jesus, må vi også komme oss ut av båten for å gå på vatnet... ej trur ikkje vi skal begynne å gå på vatnet bokstavelig talt, men det kan vere vi skal gjer ting som føles like umulig ut som å gå på vatnet. Peter kunne gå på vatnet fordi han turte å gå ut av båten, som va det kjente, og ut på vatnet - som egentli ikkje sku gå an å gå på - ditte gjor han etter at Jesus hadde sagt han kunne komme til han på vatnet. Peter ville ikkje klart ditta i sej sjøl, men va avhengig av at Jesus va med å gjorde slik han kunne gå på vatnet...

viss Jesus ber oss om å gjer nokke so føles umulig for oss, vil Han også gi oss det vi trenge for å gjennomføre det - så da treng vi ikkje ver so redd for å gå dit Han vil når Han sei KOM! :)

ditta e tanka so he surra i haude mitt dei siste vekene etter ej begynte å lese i den boka... og jammen va det ikkje akkurat dinna teksten om Peter som gikk på vatnet Kenneth Foss talte om på PitStop ikveld også... ka meir som skjedde den dagen Peter gikk på vatnet kan du lese om i Matteus 14.

Ingen kommentarer: