tirsdag 4. november 2008

livbøyla...

på havna på skjong e livbøyla vekke...vertfall fra den eine plassen der den burde hønge. men der er et par andre, problemet er berre at dei er innelåst i flytebryggeinngangen... ka gjer ej da om ej plutselig ser nokken som e i nød?vi menneske ligg egentli ganske tynt an i forhold t Gud. Han skapte oss jo egentli for å ver sammen me Han, men so gjer vi ting so skille oss fra Han. vi bli liggende i havet å kave. men Gud vil ikkje at vi ska ligge der i havet å kave, derfor he Han laga ei livbøye so Han kasta ut til oss:
Jesus

"Og dette er vitnesbyrdet: At Gud har gitt oss evig liv, og dette livet er i Hans Sønn. Den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn, har ikke livet. Dette har jeg skrevet til dere som tror på Guds Sønns navn, for at dere skal vite at dere har evig liv, og for at dere skal fortsette å tro på Guds Sønns navn"
1. Johannes 5, 11-13

Akkurat slik som den som ligg i vatnet å kava får et valg om å tak i livbøyla å bli redda når den bli kasta ut, må vi velge å ta tak i livbøyla som Gud kasta ut til oss - å velge å tru på Jesus.

Å når du sjøl e berga ska du få ver me å kaste livbøyla ut t andre so dei også kan bli berga.
Jesus sei i Johannes 17,18:
"Slik som Du har utsendt meg til verden, har også Jeg utsendt dem til verden."

he du lyst å ver en so hiv ut livbøyla t andre?
skal ej å du få kasta ut livbøyla, treng vi at den e tilgjengelig.
vi treng å leve nær t Jesus.

Ingen kommentarer: