onsdag 8. april 2009

brettspelfestivalen 2009

kl 23.20 gjekk det ein heil gjeng ungdomma ombord i ferga på valderøya, klare til å vere med på "brettspelfestivalen 2009". den fann stad på øvre dekk ombord i ferga bjørnefjord som går mellom valderøya og flatholmen.
initiativtakar nils-ove utanfor ferga
eg slo til og laga svele etter ei mrf-svele-oppskrift eg fann på nettet. det var på tide at det vart servert svele på denne fergestrekninga!

det vart spela både bohnanza, settlers og risk i løpet av nokre turer fram og tilbake på fjorden. kven som vann bohnanza er uvisst, men undertegnede vann settlersrunden og kay amund stakk av med seieren i risk...
ein fullt konsentrert kay amund - kanskje var det nyttig med litt konsentrasjon for å vinne?
oppdraget til nils-ove var å utslette meg, så skjønner kvifor han sendte dette sinteblikket ganske tidleg i spelet.denne gjengen prøvde seg med litt lagspel, men taktikken slo litt feil ettersom ein og ein hoppa av ferga...

sidan "brettspelfestivalen 2009" vart ein suksess håper vi på at ferga vil gå også neste påske slik at "brettspelfestivalen 2010" kan avviklast på samme stad!for dei som synest ferga er kjedelig, ta med deg et spel - så går fergeturen altfor fort plutselig!

2 kommentarer:

Anki sa...

hehe, morsomt rett og slett! Sånt skjer berre på bygda. =)

theoddway sa...

å berre der d e ferge! :) gøy på landet! :)