tirsdag 18. mars 2008

påskeleir, påskesol, påskesnø

så va den sjette leiren på åtte veke over. godt å ver ferdi, men jammen va d kjekt å ver på leir også! :)

lørdag va en upåklagelig dag i trekket, kunne ikkje blitt stort meir nydelig. cecilie ser vel ganske so fornøyd ut her!? :)

Align Center


kvikk lunsjen smakte so godt den aldri he gjort før på toppen av fjellet


å ej he omsider blitt bitt av skibasillen igjen


koselige barnevakte hadde vi også fått me oss


blandt andre vår solholm som viste sej å ver en fantastisk go vitseforteller på leirfesten "seinkveld med cecilie og oddveig"

her e en av dei: "he du hørt om eplet so ikkje kom inn på fruktfesten? det sto en eplenektar i døra!"


men leir e kje berre ski og leirfest. mens dei voksne hadde bibelsamlinga, hadde ej og cecilie ansvaret for Jesus-samlinga for små og STORE barn. såg no ut som til å me den største av dei hadde det kjekt! :) flink å farge va han også! berre dumt nokken ødela litt av arket hans... temaet for dinna samlinga va som dåkke kanskje skjønna av bildet palmesøndag, og d va d cecilie som fortalte om. ej snakka om barabbas og kossen han opplevde påskehelga og d so skjedde fra langfredag til første påskedag. han va den første som virkeli fikk merke ka det bety at

"Han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger, straffen lå på Han for at vi skulle ha fred." (Jes. 54, 5)

for barabbas betydde det at han heilt konkret blei sluppe ut av fengselet og slapp å få den straffa han skulle ha. for oss betyr det av vi kan få tilgivelse for det gale vi gjer og ver Guds venna og få Guds fred i hjerta våre, og et evig liv.

vil ønske alle ei fortsatt go påske!

og befinne du dej i nærheten av godøya å ikkje he andre møte å gå på anbefala ej å ta turen på et møte elle to elle tre på godøy bedehus i løpet av påska! :) d ska vertfall ej.

Ingen kommentarer: