tirsdag 13. mai 2008

den siste veka....

mykje so he skjedd den siste veka...
...å her ska du få nokken små glimt fra nokke av det som he skjedd;
mandag va det lagbesøk på Juniorving i Spjelkavik der ej fikk ver med på avslutninga deira før sommeren. ikkje so mange barn der, men dei so va der va veldi koselige å treffe :)
tirsdag satte ej kursen mot øyane. va på besøk med godøy ving før ej reiste t giske for å stelle i stand t avslutnig me UngMisjons teamet for Cecilie. onsdag fortsatte ej "øy-turnèen" min me å besøke juniorving på godøya.
torsdag kveld va ej å fleire andre dame på besøk me AG å spelte alias og fantasi. vikti å få bryna kreativiteten me ord å miming innimellom.
fredag kveld va d blindheim y-ungdom ej besøkte, før cecilie som va med onside-konfirmantane i helga kom på overnattingsbesøk.
ho fekk no vertfall frokost før ho stakk igjen.
når ho hadde reist satte ej igjen kursen mot øyane, dinne gangen for å fare på fjelltur på godøyfjellet la me anniken.
vi va fornøgde me å komme oss både t alnesvatnet og toppen av storehornet.
søndag fikk ej ver me å "servere" i konfirmasjonen til kamilla. vi kjøkkendamene hadde det kjekt på kjøkkenet, å so va d veldi kosleli å få ver me i kaffen. jammen lenge sia sist ej va i en konfirmasjon. trur d måtta vør min egen for 13år sia faktisk.
så va d mandag igjen, men fortsatt helg sia d va 2.pinsedag. å da va d klart for vårfest på brusdalsheimen. ej va andaktsholder og utskremt journalist for heimemisjonen.
kan ver vanskeli å bestemme sej for ka gevinst en vil ha når en vinn i tombola kanskje. men ingenting å sei på stemninga rundt borda likevel.
ette ej ha vør på brusdalsheimen for ej å gunhild på en liten fjelltur opp t bjønnalågen. og det traff vi jammen på en stor brun bjørn også:

sia ej dinne veka he snakka masse om Jesus som laga mat t disiplane sine, og brukt stormkjøkkenet som illustrasjon, tenkte ej d va på tide å få brukt det til litt matlaging også.
det vart ei deili varm suppe t kveldsmat på fjellet.
takk til alice som lar mej låne stormkjøkkenet mens ho e i nepal! og takk knorr for deilig posetomatsuppe!
full action å mykje morro den siste veka rett å slett :)
ønska alle so måtte lese dinne bloggen ei go veke!




1 kommentar:

Anne Grete Hagerup Alfsvåg sa...

Det var jammen ei innholdsrik veke. Du verden, sånn kan ikke jeg stille opp med nei...