onsdag 5. august 2009

printe, brette, putte...

det er det dei siste dagane mine har vore fyllt med på jobb. det er nemlig tid for å sende ut leirliv og haustpakke til alle laga som er innmeldt i Ung Misjon. så om nokre dagar (eller veker sidan det blir sendt som b-post...) dukkar det kanskje opp noko i postkassa di. det er i allefall 612 heldige mottakarar av leirliv og 72 mottakarar av haustpakken til laga :)

men du treng ikkje vente på å få leirliv i posten før du bestemmer deg for om du vil på leir til hausten. du kan ta en titt på plakaten her:ikkje nøl med å melde deg på, plutselig kan leiren du vil på vere full.

kanskje har du lyst å være med som leiar på ein leir eller to?
du treng ikkje være verken talar eller ha den største leirsjefevna for å vere med som leiar på leir. du treng berre å være gla i Jesus og like å henge med barn og ungdommar. oppgavene som leder på leir kan vere alt frå å stå i kiosk, lede måltid, få barna i aktivitet til å være snusen som sjekkar at det er orden på romma... kanskje har du ein hobby du kan dele med deltakarane på leir? eller likar å spele og lede sang? gi oss ein lyd da viss du vil være med som leiar! :)
på dette bildet ser du ein kneler [Mantis religiosa] frå ukraina
på wikipedia fann eg blant anna denne informasjonen om arten:
"Knelere beveger seg langsomt, de fleste arter er dagaktive, som lever av andre små dyr, mest andre insekter. I angrepsstilling sitter de med brystet hevet og fangbena fremstrakt så de minner om en som ber."
kanskje kan vi lære litt av dei - angrepsstillinga minner om en som ber
kanskje treng vi alle å be litt meir...
så ver med å be for leirane som skal være til hausten, både for deltakarar og leiarar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Oddveig!
Nesten rørende å lese kor du reklamerer for leir og leiarar! Godt for eks-konsulenten å sjå. Her sit eg på regntunge Sotra og oppdaterer meg på Ung Misjons-folket!
Spent på kva du skal bruke hausten til. Vi snakkast! Anne